Over Roorda.

Werkwijze

Creatie en strategie gaan bij Roorda al 25 jaar hand in hand. Tijdens het lullen poetsen we door. En andersom. Zo verrijken we vanaf de allereerste briefing het strategisch proces met onderscheidende ideeën en baseren we onze creatieve concepten op de meest actuele kennis over houding en gedrag.

Zelf noemen we dat de kortste weg naar resultaat.

Creatie

Een sjiek woord voor wat we maken. Tegen de stroom in denken levert effectieve concepten op die herkenbaar en toch origineel zijn.

Van bedenken tot uitvoeren hebben we een open co-creatie structuur die niet alleen zorgt voor goed werk en goede resultaten, maar ook voor draagkracht binnen de organisatie van onze klanten.

Resultaten

Voor echte resultaten is verandering in gedrag gewenst. Of dat nu gaat om koopgedrag, zoekgedrag of maatschappelijk gedrag. Voorheen werd vaak de omweg van kennis via houding naar gedrag gemaakt. Veel gedrag is echter onbewust. We kiezen vaker met ons hart dan met ons hoofd. Oftewel: mensen zeggen wat ze denken maar doen wat ze voelen. Wij vertalen daarom wetenschappelijke gedragsinterventies door naar concepten die raken. Het liefst recht in het hart.

25 jaar klant

Meer weten over de successen van Roorda, lees ons boek "25 Jaar Klant".