Roorda zingt deze kerst hardop

De BOB afspraak kun je hardop zeggen, maar ook zingen.

De feestdagen staan weer voor deur. Dat betekent familie, vrienden, borrels en kerstdiners. Kortom: één en al gezelligheid. Maar ook een tijd waar de alcohol al snel gemakkelijk en rijkelijk vloeit. Een frisse BOB mag daarom tijdens deze dagen niet ontbreken. Speciaal voor de feestdagen ontwikkelden we  campagne om familie en vrienden ook tijdens de gezellige feestdagen aan de BOB afspraak te helpen herinneren.

De BOB afspraak kun je natuurlijk hardop zeggen, maar waarom niet zingen? Met de feestdagen breekt er tenslotte een periode aan waarin er veel (kerst)liederen gezongen worden. Ben je Bob, zing het hardop! zijn parodieën op bestaande kerstnummers als Oh Denneboom, Jingle Bells en Deck the Halls. Hiermee wordt iedereen tijdens de feestdagen al zingend op een toepasselijke manier aan de BOB afspraak herinnert.

In een opvallende krant advertentie wordt de songtekst van de parodie op Oh Denneboom gedeeld “Ik ben de Bob. Ik ben de Bob. En dat zing ik graag hardop!” Het zangkoor dat in de uiting wordt afgebeeld is volledig gekleed in typische geel gekleurde BOB sjaals en mutsen. Uit volle borst zingen zij dit lied.

Door de QR-code in de advertentie met je smartphone te scannen, speelt er automatisch een YouTube video af en breng je het BOB koor tot leven. Ook in de video wordt de songtekst gedeeld. Zo wordt meezingen nog leuker. Dus ben je de Bob? Met de feestdagen zing je het hardop!