Roorda introduceert De Studie Prepper

Mijn Studieplan

De Studie Prepper helpt jongeren met het selecteren, organiseren en financieren van hun studie.

Alle jongeren moeten snappen hoe je een studie kiest, start en betaalt. Dus ook hoe je studiefinanciering regelt of bijvoorbeeld hoe een toelatingsprocedure werkt. Daarom introduceert Roorda de ‘Studie Prepper’ (aka Willie Wartaal). Hij stoomt jongeren met tips, tricks en reminders klaar voor een studie.

Mijn Studieplan is het platform waaruit jongeren maandelijks hun tips, tricks en reminders halen. Denk daarbij aan een herinnering voor de open dagen van verschillende scholen of de deadline voor het inschrijven. Maar ook het maken van een studiebegroting, zo weten jongeren precies hoeveel euro’s eruit en erin gaan!

Ka Ching!

Dan is er voor jongeren ook nog de mogelijkheid om een decaan, ouder of andere vertrouwenspersoon toevoegen als ‘volger’. Zij kunnen meekijken in het account op mijnstudieplan.nl en af en toe een handje helpen. En dat is fijn, want sommige beslissingen maak je liever niet alleen.

De Studie Prepper coached de aanstaande studenten en begeleidt ze door het hele proces van selectie, inschrijving en aanvraag studiefinanciering.