Roorda stopt puppyleed

In Oost-Europa staan “puppyfabrieken”. Onder verschrikkelijke omstandigheden worden hier ontzettend veel puppy’s gefokt, waarvan er jaarlijks 80.000 naar Nederland worden getransporteerd. Vervolgens worden ze via Marktplaats verkocht. Samen met House of Animals maakten we een campagne om Marktplaats op te roepen deze handel te stoppen.

Lege mandjes

De slogan van Marktplaats (“het begint op Marktplaats”), gaven we een nieuwe invulling. Want ook puppyleed begint op Marktplaats. We trapten de campagne af bij het hoofdkantoor van Marktplaats, waar we 100 lege mandjes voor de ingang plaatsten. Deze staan symbool voor de vele puppy’s die overlijden door de broodfokhandel.

Stop het op houseofanimals.nl

De campagne wordt verder zichtbaar in steden op ruim 600 abri’s en langs snelwegen op billboards. Ook online zetten we de campagne in, via social posts en video’s. We roepen mensen op om de petitie te tekenen op www.houseofanimals.nl. Want het begint op Marktplaats, alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat het stopt! Heb jij de petitie al getekend?