Roorda biedt een beetje hulp die niet ver weg is

Het is weer tijd om belastingaangifte te doen, en Nederland was er dit jaar vroeg bij: op 1 maart hadden al zo'n 100.000 mensen hun aangifte verstuurd, klaar om de plicht te vervullen. 

Een vroege start, zoals gewoonlijk.

Voor wie een beetje extra hulp kan gebruiken, staat de Belastingdienst paraat. Of je nu nieuw bent in het proces of gewoon wat ondersteuning nodig hebt, de jaarlijkse aangiftecampagne draait dit jaar om 'hulp'. 

Roorda reclamebureau ontwikkelde deze campagne om te benadrukken dat de Belastingdienst er is om te helpen wanneer dat nodig is.

In o.a. een online video worden mensen die wat begeleiding kunnen gebruiken, gewezen op de verschillende hulpmiddelen van de Belastingdienst.

Kortom: een beetje extra hulp is altijd binnen handbereik, waardoor het voor iedereen mogelijk moet zijn om de aangifte vóór 1 mei volledig in te vullen en te versturen.

Online richt de campagne zich ook op jongeren die nog niet zo ervaren zijn in het doen van jaarlijkse aangifte. Met deze campagne moedigt Roorda Reclamebureau jongvolwassenen aan om er even voor te gaan zitten, ook al hebben ze daar misschien niet direct zin in.

Naast de online video's wordt de campagne ook gepromoot via tv, radio, display, print en sociale media.