Zo houdt Roorda werk gezond.

Vakbond FNV strijdt al jaren voor de werknemers, zorgverzekeraar Menzis doet hetzelfde voor de gezondheid van Nederland. Een combinatie van beide partijen resulteert in een communicatieplatform en een collectieve zorgverzekering, speciaal voor FNV-leden. Roorda was ook onderdeel van het collectief en maakte de campagne ‘Zo houden we werk gezond’.

De basis van de campagne is een online platform, met tips en tricks en andere interessante content met als onderwerp; hoe zorg je voor de juiste de balans tussen werk en gezondheid? Met het platform toonden FNV en Menzis hun toegevoegde waarde.

Door middel van een banner- en SEA-campagne, radiocommercials en persoonlijke e-mailers en brieven zorgden we binnen een maand na de lancering voor een verdubbeling van het aantal bezoekers op het online platform in vergelijking met vorig jaar.  De door Roorda ontwikkelde salesfunnel maakte het de FNV-leden eenvoudig om de juiste zorgverzekering af te sluiten.

Het complete project resulteerde in een gezonde toename in afgesloten collectieve zorgverzekeringen, regelmatig terugkerende bezoekers en een platform dat ook gedurende 2014 te gebruiken is.

 

  • Webdevelopment: Mikoon Webservices

FNV/Menzis 100% Fysio Radiocommercial

FNV/Menzis Lidmaatschap Radiocommercial