Roorda trekt de stekker eruit.

De meeste mensen weten dat ze tijdens het autorijden hun mobiel niet zouden moeten checken. Maar velen van ons doen het onbewust toch. En daar gaat deze campagne verandering in brengen.

Roorda Reclamebureau wordt steeds socialer. Meer dan de helft van onze campagnes hebben een online en social component. En daar zijn we trots op. Toch vragen we ons steeds vaker af of we écht socialer zijn geworden. Het constant online zijn en meerdere dialogen tegelijk voeren vermindert onze focus en aandacht voor elkaar.

Recente studies tonen de gevolgen van constant online zijn aan en hebben sommige Roordianen al geïnspireerd tot een Digital Detox. De briefing van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu kwam dan ook als een geschenk uit de hemel. Wat is immers een beter moment om alle online afleiding te vergeten en je helemaal te focussen op het hier en nu?

TVC 'Ochtendritueel'

TVC 'Sportschool'

Radio 1

PS

Mocht u tussen het digitale detoxen door toch opeens behoefte hebben aan online inspiratie of meer willen weten over data-sexuelen, klik dan hier.

Radio 2

Outdoor