Roorda neemt de tijd voor goede zorg

Het BIG-register is er om de kwaliteit van de zorg hoog te houden. Door de inschrijving en het proces inzichtelijk te maken, voorkomen we dat mensen vastlopen.

Iedereen die in de zorg werkt wil de best mogelijke zorg verlenen. Daar is tijd voor nodig, die ze liever niet aan hun BIG-registratie kwijt zijn. Toch is het voor iedereen belangrijk om hier even goed de tijd voor te nemen.

Roorda ontwikkelde de website voor het BIG-register en we maakten het inschrijvingsproces inzichtelijk. Met een stappenplan die zorgverleners bij hun inschrijvingsoproep ontvangen en uitlegvideo’s op bigregister.nl. Hierin wordt duidelijk verteld welke stappen er doorlopen moeten worden en welke documenten nodig zijn. Zo voorkomen we dat zorgverleners tijdens hun registratie vastlopen, omdat ze bijvoorbeeld geen gewaarborgde kopie van hun diploma hebben. Door zorgverleners goed voor te bereiden zorgen we ervoor dat de inschrijving voortaan soepel verloopt. Dit bespaart tijd, die we aan goede zorg kunnen besteden.

Info sheet

Roorda ontwikkelde....