Accountmanager

Functieomschrijving & werkzaamheden

Als zelfstandige accountmanager ben je verantwoordelijk voor verschillende accounts en projecten. Zo werkt je op voorlichtingscampagnes voor de Rijksoverheid zoals Puur of Dranquilo, om het goede gedrag te stimuleren, werk je aan awareness campagnes om nieuwe producten van bijvoorbeeld LG te promoten, of werk je samen met een accountdirector of partner op overstapcampagnes voor een grote zorgverzekeraar. Ook draai jij je hand niet om voor het begeleiden van interne producties voor bijvoorbeeld een social mediacampagne of radioproductie.

Bij deze projecten werk je gestructureerd door de planning in de gaten te houden. Je durft kritisch te zijn, je bouwt aan een langdurige klantrelatie en communiceert dagelijks met de klanten en partners om het juiste resultaat te bereiken.

Bij Roorda werken we graag in teamverband: samen met het accountteam (waar jij het 8e teamlid van wordt), met strategie, creatie en studio lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en uitwerking van effectieve campagnes voor onze klanten.

We zijn op zoek naar onze 30e speler om het Roorda team compleet te maken! Binnen Roorda ken je iedereen en werk je intensief met alle disciplines. Naast het harde werken is er ook ruimte voor (online) gezelligheid.

 

Profiel werknemer

Voel jij je thuis als je dagelijks wordt uitgedaagd door verschillende projecten die door elkaar lopen? Word jij enthousiast van tevreden klanten? Dan ben jij op zoek naar Roorda en Roorda naar jou!

Roorda ontwikkelt campagnes met verschillende (maatschappelijke) boodschappen en voor een grote diversiteit aan doelgroepen. Daarom vinden we het belangrijk om intern ook verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten in te zetten. Hiermee vergroten we onze denkkracht en creativiteit. Het maakt niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft, hoe oud je bent en van wie je houdt. We zijn vooral nieuwsgierig naar jouw motivatie en ambities.

 

We zoeken iemand met

 • 4 jaar bureau ervaring
 • Online én offline kennis
 • Doen en denken is in balans
 • Goede communicatieve vaardigheden

 

Wat bieden wij

 • Per direct een fulltimebaan voor 32-40 uur per week, voor zes maanden met kans op verlenging.
 • Ongeveer 30 ervaren (en leuke!) collega’s om mee te werken, waar je veel van kan leren.
 • Een goed bereikbare werkplek in een prachtig industrieel pand in Amsterdam. Met:
  • Elke dag een verzorgde lunch
  • Een keer in de twee weken een stoelmassage: tijdens het harde werken vinden wij het ook belangrijk dat je ontspannen blijft!

Voorlopig werken we nog voornamelijk vanuit huis, maar zodra het weer mag staan de deuren van ons kantoor weer wagenwijd open!

Solliciteren kan via marleen.delisse@roorda.nl en tot uiterlijk 6 april.